• تهران : بازار آهن شاد آباد
  • ۰۹۱۲۸۱۵۸۷۰۷ | ۰۲۱-۲۲۲۴۷۰۰۰
  • ورق فولادی

    نمایش دادن همه 5 نتیجه
    نمایش دادن همه ۵ نتیجه

    ورق فولادی چیست ؟

    ورق فولادی، جزو مهمترین مصالح ساختمانی و صنعتی به شمار می‌رود. این نوع ورق از نورد گرم شمش فولادی بدست می آید به همین دلیل است که بسیاری از کارخانه ها پس از تولید شمش فولادی بیلت آن را از طریق روش نورد گرم تبدیل به ورق فولادی در انواع مختلف شامل :
    1. ورق روغنی
    2. ورق سیاه یا گرم
    3. ورق گالوانیزه و ….. می کنند و به همین خاطر است که ار وزق بدلیل خواص فیزیکی و مکانیکی بسیار مناسب، در صنایع مختلف مانند : ساختمان سازی، خودروسازی، صنایع فضایی، تجهیزات الکترونیکی کاربرد دارد.

    روش‌ های ساخت انواع ورق‌ فولادی

    انواع ورق فولادی

    بر اساس نوع عملیات تولید و دسته بندی میشوند که شامل ورق سیاه یا گرم، ورق روغنی یا سرد، ورق گالوانیزه، ورق قلع اندود، ورق رنگی، ورق آلیاژی و ورق های فولاد ضد زنگ تقسیم میشود که هر یک از این دسته ها خود شامل زیردسته های دیگری است.

    ورق سیاه

    به ورق هایی که توسط روش نورد گرم تولید می گردند ورق سیاه می گویند و کاربردهای مختلفی در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، ساختمان سازی، لوله سازی و …دارند.

    ورق رنگی

    ورق های فلزی رنگی در واقع همان ورق های گالوانیزه می باشند که در کوره مقداری رنگ بر روی سطح آن افزوده می شود و به مصارف مختلفی می رسد.

    ورق اسیدشویی

    این نوع ورق ها نوعی از ورق های سیاه می باشند که توسط عمل اسیدشویی زغال هایی که در سطح آن موجود می باشد و همچنین ناخالصی های آن را می زدایند.

    ورق گالوانیزه

    به نوعی از ورق های فلزی که بر روی سطح آن ها یک فلز را پوشش می دهند ورق گالوانیزه می گویند. پوشش تشکیل شده بر روی این ورق از خوردگی جلوگیری کرده و ورق را به یک ورق ضد زنگ تبدیل می کند.

    ورق روغنی

    به ورق هایی که توسط روش نورد سرد تولید می شوند ورق روغنی گفته می شود. این ورق ها دارای ضخامت کمی می باشند و کیفیت ظاهری بسیار خوبی دارند.

    خواص ورق فولادی

    ورق فولادی یکی از محصولات مهم صنعت فولاد است که به دلیل خواص منحصر به فرد خود در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقاومت ورق فولادی در برابر فشار، کشش و خمش بسیار بالاست و به همین دلیل در ساختمان‌ها و پل‌ها به عنوان عنصری مهم در سازه‌های فلزی استفاده می‌شود. همچنین، انعطاف پذیری ورق فولادی نیز بسیار بالاست که باعث شده است در صنایع خودروسازی و هواپیماسازی نیز مورد استفاده قرار گیرد. در نهایت، سختی ورق فولادی نیز بسیار بالاست و به همین دلیل در صنایعی مانند ساخت ابزار و تجهیزات پزشکی نیز استفاده می‌شود.

    کاربردهای ورق فولادی

    در صنایع خودروسازی، ورق فولادی برای ساخت بدنه خودرو، درب و پنجره و همچنین قطعات دیگر استفاده می‌شود. در صنایع ساختمان سازی نیز، ورق فولادی برای ساخت آجرنما، پوشش دیواری و همچنین سقف ساختمان به کار می‌رود. در صنایع فضایی نیز، ورق فولادی برای ساخت قطعات فضایی مانند ماهواره‌ها و راکت‌ها استفاده می‌شود.

    قیمت و خرید ورق فولادی و نکات مهم در خرید آن

    با توجه به تنوعی که ورق‌های فولادی دارند هنگام خرید ورق ها باید متناسب با ویژگی ها و مصارف آنها  خریداری شوند پس لازم است که ایتدا باید ویژگی‌های مورد نیاز ورق خود را مشخص کنیم و با گرفتن مشاوره خوب اقدام به خرید ورقی که با این ویژگی‌ها مطابقت دارد بپردازیم .در خرید ورق فولادی باید به ضخامت ورق توجه کرد. ضخامت ورق باید با استفاده از دستگاه های اندازه گیری کنترل شود. ورق های فولادی باید دارای روکش مناسب باشند. روکش باید از جنس مناسبی باشد که به ورق فولادی مقاومت کافی در برابر خوردگی و زنگ زدگی بدهد. آهن روز فروشنده انواع ورق های  فولادی با ابعاد و وزن ها مختلف است ، جهت استعلام قیمت ورق مورد نظر خود با ما در ارتباط باشید :

     دفتر تهران: ۲۲۲۴۷۰۰۰-۰۲۱ | ۸۱۵۸۷۰۷-۰۹۱۲

    دفتر مشهد: ۰۵۱۳۲۴۰۴۰۰۰| ۰۹۱۵۳۱۱۵۰۲۷

    استعلام قیمت به روز